Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

f 24.000 aan bonnen
29-5-2001. De politie heeft gisteren 200 bonnen uitgedeeld aan automobilisten die in de fout gingen op de A-10-West of op de daarvoor gecreëerde omleidingsroutes. Het ging met name om chauffeurs, die zich niets aantrokken van geslotenverklaringen, ondanks de uitgebreide voorinformatie via de mediacampagne en ter plaatse aangebrachte waarschuwings- en verkeersborden. Ze reden op de A-10-West de speciaal voor vrachtwagens en autobussen gereserveerde uitritten op, of gebruikten in Amsterdam-West de voor het openbaar vervoer vrijgemaakte bussluizen. Agenten zetten de overtreders aan de kant en deelden bonnen uit. De overtreders krijgen binnenkort een acceptgirokaart met een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie