Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Broadvision presenteert recente ontwikkelingen

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BroadVision's multifunctionele e-commerce applicaties worden wereldwijd gebruikt

Houten, 29 mei 2001 - BroadVision Inc. (Nasdaq: BVSN), één van 's werelds toonaangevende leveranciers van gepersonaliseerde self-service e-business applicaties, presenteert vandaag de meest recente ontwikkelingen binnen haar bedrijf, waaronder de introductie van Info ExchangePortal 6.0. De ontwikkelingen omvatten belangrijke veranderingen op het gebied van technologie, producten en samenwerking met klanten.


* BroadVision introduceert het selfservice bedrijfsportaal
* ShopAtHome Inc. gebruikt One-to-One Enterprise
* Japan Telecom Co. Ltd. implementeert BroadVision's Billing
* Amerikaanse supermarktketens gebruiken Retail Commerce
* Mode- en kledinggigant Timberland zet e-commerce software in
* Aziatische staalhandel (www.uxb2b.com) profiteert van lagere kosten
* BroadVision ontvangt Sears' "Partner in Progress for 2000" prijs
Bedrijfsportaal
InfoExchange Portal 6.0. maakt het mogelijk om een gepersonaliseerd self-service bedrijfsportaal als strategisch platform in te zetten om zo de ontwikkeling van e-business te stimuleren. Hierdoor stelt BroadVision een organisatie in staat om haar achterban; medewerkers, bedrijfspartners, leveranciers en cliënten, gepersonaliseerde toegang tot relevante informatie te bieden, waardoor productiviteit en opbrengst zal toenemen. Door inzet van de software wordt synergie in een bedrijfsproces mogelijk, waardoor totale kosten van een organisatie verlaagd kunnen worden. Meer dan 100 organisaties, actief op diverse markten - waaronder FleetBoston Financial, Mettler Toledo, NCR, R.R. Donnelley, State of California, Toshiba America, TSMC, U.S General Services Administration (GSA) en Wal-Mart - hebben reeds gekozen voor BroadVision InfoExchange Portal als basis voor hun enterprise portaal initiatieven.

ShopAtHome
Het TV Shopping Network; ShopAtHome Inc. is deze maand als eerste gestart met het gebruik van BroadVision's One-To-One Enterprise 6.0, het nieuwste schaalbare e-businessplatform. ShopAtHome presenteert zich via: www.shopathometv.com. De site beschikt over nieuwe navigatiemogelijkheden en is aangepast aan BroadVision's nieuwe J2EE ondersteunende applicatieplatform. Het ShopAtHome Network bereikt meer dan 61 miljoen unieke kabel- en satelliethuishoudens en bezit vijf televisiestations. In korte tijd heeft ShopAtHome haar voorgaande site, gebaseerd op de 4.1 versie van BroadVision's software vernieuwd naar One-to-One Enterprise 6.0

"Het upgraden van versie 4.1 naar 6.0 was erg eenvoudig. Het merendeel van het werk zat in het omschakelen van BroadVision's Retail Commerce versie 4.1 naar 5.5. Nu we gebruik maken van BroadVision Retail Commerce 5.5 om online shopping te ondersteunen, was het belangrijk over te gaan tot One-To-One Enterprise 6.0, waarmee we intern betere toegang krijgen tot belangrijke informatie voor onze bedrijfsvoering", aldus Bob Miller, vice-president of information technology van ShopAtHome. "Wij zijn onder de indruk van de snelheid en stabiliteit van One-to One Enterprise. Het maakt het mogelijk een grote variëteit van innovatieve features, zoals specials, op de website aan te bieden. Onze televisiepresentatoren kunnen on-air een speciale aanbieding doen, die slechts voor een beperkte tijd geldig is, deze aanbieding is dan tevens direct zichtbaar op de site. De betreffende pagina met de special wordt real-time aangepast."

"Doordat ShopAtHome nu gebruik maakt van BroadVision's One-To-One Enterprise 6.0 geloven wij dat ze significant beter gaan presteren. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om de site uit te bouwen doordat onze software J2EE technologieën ondersteunt", aldus Chris Grejtak, chief marketing officer van BroadVision.

Japan Telecom
Ook Japan Telecom Co. Ltd. maakt sinds deze maand gebruik van BroadVision's One-To-One Enterprise. Japan Telecom zal binnenkort ook gebruik gaan maken van BroadVision's Billing. Hierdoor hoopt het bedrijf haar kosten te reduceren en haar klanttevredenheid te vergroten. BroadVision's Billing is een uitgebreide applicatie om elektronisch rekeningen aan te bieden. Hiermee kan self-service facturering aan eindgebruikers en zakelijke klanten worden aangeboden. BroadVision's Billing automatiseert dit, tot nu toe kostbare, business proces door rekeningen online aan te bieden. Betaling en bespreking van de online gepresenteerde facturen is uiteraard mogelijk.

Japan Telecom kiest voor BroadVision's Billing om de maandelijkse kosten van het verzenden van rekeningen, een van de grootste kostenposten van de organisatie, te reduceren. Daarnaast is het eenvoudiger en makkelijker voor kanten om te betalen. Vanwege de hevige concurrentie in de telecombranche was het voor Japan Telecom belangrijk om zich snel te onderscheiden van andere aanbieders. De inzet van BroadVision's Billing sofware heeft zeker bijgedragen aan het onderscheidend vermogen.

Supermarkten
Verschillende Amerikaanse supermarktketens en consumer packaged goods (CPG) bedrijven maken sinds kort gebruik van BroadVision Retail Commerce om hun online initiatieven te ondersteunen. BroadVision Retail Commerce biedt unieke e-marketing, e-selling en e-customer care features, die ontwikkeld zijn om retailers relaties met klanten te laten onderhouden, maar ook op te bouwen. Zo zet het Amerikaanse Wal-Mart Stores de software in op hun sites: www.samsclub.com en www.asda.co.uk. In Italië gebruikt The Barilla Group de applicaties van BroadVision. Bij de Zwitserse supermarkt LeShop, die ook gebruik maakt van BroadVision's applicaties, doet één op de zes bezoekers een aankoop en zijn de herhalingsaankopen goed voor 75% van de omzet.

Timberland
Chelsea Interactive Inc. heeft voor de online stores van de schoenmode en kleding gigant Timberland Company (NYSE:TBL) BroadVision's software geselecteerd. Als onderdeel van Chelsea Interactive's e-commerce platform levert BroadVision een reeks van e-business applicaties waaronder; One-To-One Enterprise, Retail Commerce en Command Center. De software wordt ingezet op de sites: www.timberland.com, www.mountainathletics.com en www.timberlandpro.com. Timberland krijgt hiermee de beschikking over een nieuw online distributiekanaal waarmee direct bespaard wordt op dure cliënt service centers.

Universal Exchange
UXB2B Universal Exchange (www.uxb2b.com) is een joint venture tussen de CSC Group en de Far East Group. Het doel is om B2B beursplatformen op te zetten in verschillende markten waaronder; textiel, cement en staal. BroadVision neemt de invulling van site voor de staalmarkt voor haar rekening. Hiervoor worden onder meer de applicaties; Business Commerce, Procurement en One-To-One Publishing gebruikt. Kopers en verkopers op de beurs kunnen hiermee online onderhandelen. Ook kunnen offerte trajecten via het net afgehandeld worden. Uiteraard is de inhoud van beurscatalogi online aan te passen. President van de UXB2B Universal Exchange, Tiger Chang, over BroadVision's software: "De UXB2B Universal Exchange site, gemaakt met de software van BroadVision, zal grote invloed hebben op de wereld staaldistributie. De kosten, tijd en moeite die nodig is om goed staal te vinden en aan te kopen, kunnen nu drastisch omlaag."

Partner in Progress
Deze maand ontving BroadVision de 'Sears Partner in Progress for 2000' prijs. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks gepresenteerd aan een selecte groep toeleveranciers van Sears, Roebuck & Co. BroadVision is geselecteerd als een 'Partner in Progress' in de Informatietechnologie categorie. Met deze benoeming treedt BroadVision toe tot een selecte groep van ongeveer 40 andere organisaties waaronder; IBM, Sun Microsystems en Sprint, die reeds eerder de prijs mochten ontvangen. Sears maakt gebruik van de suite e-business applicaties van BroadVision, waar onder BroadVision InfoExchange Portal 6.0, voor haar site op: www.sears.com.

Over BroadVision
BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) biedt een geïntegreerde suite van gebundelde applicaties voor het ondersteunen van e-commerce transacties en interactie. Grote ondernemingen en overheidsinstanties gebruiken deze applicaties voor inkoop, verkoop en informatie-uitwisseling via draadloze en vaste internet-verbindingen. De BroadVision e-commerce applicatiesuite kan de concurrentiepositie en de winstgevendheid van een organisatie verbeteren doordat het deze organisatie in staat stelt om vruchtbare relaties te leggen en te onderhouden met klanten, leveranciers en personeel. De service professionals van BroadVision, die zich gesteund weten door 200 partnerorganisaties wereldwijd, zorgen ervoor dat de implementatie van deze applicaties zich vertaalt in waarde voor de klant. BroadVision ondersteunt meer dan 1.200 klanten wereldwijd vanuit kantoren in 34 landen met consultancy, training en ICT-support. BroadVision is opgericht in 1993 en ging in 1996 naar de beurs (Nasdaq). Het hoofdkantoor van BroadVision is gevestigd in Redwood City, Californië. Voor algemene informatie zie: www.broadvision.com. Voor specifieke vragen kunt u contact op nemen met Hilleen Peters van BroadVision in Houten. Tel.: 030-634 90 00.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...