Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie verdachten aangehouden na vechtpartij Tamils in Beegden

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-05-2001 Mediaberichten 29 mei 11.30 uur

Beegden Vechtpartij tussen Tamils: drie verdachten aangehouden

BEEGDEN In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van enkele landgenoten.

Maandagavond hebben vier Tamils vier landgenoten overvallen in hun woning aan de Nieuwstraat. De mannen vielen het huis binnen en sloegen met knuppels in op het huisraad. Ook sloegen ze twee bewoners. Een van hen liep een ernstige hoofdwond op, een hersenschudding en verschillende botbreuken. De andere man heeft lichtere verwondingen. Beiden liggen in het ziekenhuis in Roermond. De vier daders gingen er in vrijwel meteen vandoor. Op basis van getuigenverklaringen, kon de politie de auto achterhalen in Roermond en wat later in overleg met de officier van justitie op verschillende plaatsen drie mannen aanhouden. Een 26-jarige; een 28-jarige en een 35-jarige allen uit Roermond. Op dit moment onderzoekt de politie de toedracht en het motief. Daarbij moet gebruik worden gemaakt van tolken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie