Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jim Reese benoemd tot CEO Randstad Noord-Amerika

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Randstad Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Randstad Holding NV

De directie van Randstad Holding nv kondigt hierbij aan dat de heer Jim Reese met ingang van 1 juni 2001 zal worden benoemd tot CEO Randstad Noord- Amerika.

Vanaf 1 maart 2001 heeft Hans Zwarts, president-directeur Randstad Holding, de leiding op zich genomen van Randstad Noord-Amerika. In deze periode heeft hij nauw samengewerkt met Jim Reese. "We hebben de koers uitgezet, de plannen ontwikkeld en maatregelen genomen om de resultaten in de Verenigde Staten te verbeteren. Nu is het juiste moment om de leiding over te dragen aan Jim. Hij kent de business, de operaties en kan meteen aan de slag," aldus Zwarts.

Jim Reese bekleedde voordat hij in 1998 bij Randstad Holding nv in dienst trad verschillende senior management functies waaronder Chief Operating Officer(COO) bij Honeybaked Ham Company. De afgelopen drie jaar was hij operationeel directeur voor het zuidoosten van de Verenigde Staten en het laatste half jaar COO voor de Divisie Randstad Noord-Amerika.

Diemen, 29 mei 2001
Randstad Holding nv

Randstad Holding nv is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in West-Europa en Noord-Amerika. Essentieel bij alle diensten is het beschikbaar stellen van arbeid en deskundigheid aan organisaties die daardoor flexibeler kunnen opereren. De Randstad Groep behoort tot de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is met de uitzendactiviteiten marktleider in de Benelux, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd aan de Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Amsterdam Midkap-index (AMX). In Amsterdam worden tevens opties op aandelen Randstad Holding nv verhandeld.

Voor meer informatie kunt u
contact opnemen met:
Maarten den Ottolander/Piethein Leune
telefoon: 020 569 5623

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie