Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Soest B&W besluiten week 22

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

B&W besluiten week 22

B&W-besluiten 29 mei 2001

Geen MKZ-maatregelen meer
Nu het gevaar van mond- en klauwzeer (MKZ) is geweken, worden alle bijzondere maatregelen opgeheven, die zijn genomen om verspreiding van het gevaarlijke virus te voorkomen. De borden in het buitengebied worden verwijderd - het buitengebied is dus weer vrij toegankelijk - en de honden mogen rondom de Lange Duinen onder appèl weer los.

Praktijk voor alternatieve geneeswijzen
Het gemeentebestuur is van plan het verzoek voor de vestiging van een praktijk voor alternatieve geneeswijzen aan de Speenkruidstraat 15 te Soest in te willigen. Er moet wel een vrijstellingsprocedure plaatsvinden, omdat de bestemming van het perceel 'Eengezinshuizen' is volgens het bestemmingsplan 'Smitsveen'. De aanvraag wordt gepubliceerd op de gemeentepagina 'Op 't Hoogt' in de Soester Courant. Komen er geen zienswijzen, dan wordt de vrijstelling verleend.

Bouw dubbel woonhuis Insingerstraat 74-76
Een vrijstellingsprocedure wordt gestart om de bouw van een dubbel woonhuis aan de Insingerstraat 74-76 in Soest te realiseren. Vrijstelling is nodig, omdat de bestemming van het perceel 'Eengezinshuizen' is volgens het bestemmingsplan 'Soesterveen'.

Vernieuwen en uitbreiden woonhuis Parklaan 98
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Soest verleent medewerking aan het vernieuwen en uitbreiden van het woonhuis aan de Parklaan 98 te Soest. Aan een aantal voorwaarden moet worden voldaan. Zo mag de goothoogte van de uitbreiding niet hoger zijn dan de hoogste goothoogte van het bestaande huis.

Verplaatsen parkeerplek voor inrit
De eigenaar van een vrijstaande woning aan het Zwarte Wegje wil graag een inrit aanleggen van zijn garage naar de openbare weg. De realisering van die inrit gaat ten koste van een parkeerplaats aan de openbare weg. Het gemeentebestuur heeft besloten de parkeerplaats te verplaatsen. De kosten voor deze herschikking komen voor rekening van de aanvrager.

Laatst bijgewerkt: 30.05.01 09:01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie