Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BNN website: chatten met BNN dj's Sander en Jeroen

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: BNN
Zoek soortgelijke berichten
BNN

Hilversum, 23 mei 2001

CHATTEN MET BNN DJ'S SANDER EN JEROEN!

Dindag 29 mei kunnen bezoekers van de BNN website (www.bnn.nl) tussen 18.30 en 19.30 uur chatten met Sander de Heer en Jeroen Kijk in de Vegte, BNN dj's en medepresentatoren van het populaire 3FM-programma 'ruuddewild.nl'. Benieuwd naar de juiste tekst van 'Lachen met Dieren', Paulus Pietsma het hemd van het lijf vragen of een plaatje aanvragen? Surf dan dinsdag naar www.bnn.nl, alles kan gevraagd worden!

Een uur lang zitten de radiomakers achter de computer om vragen te beantwoorden, terwijl je live via de webcam de typekunsten van Jeroen en Sander kunt volgen.

Behalve 'ruuddewild.nl', dat ze samen met Ruud de Wild presenteren, hebben zowel Sander als Jeroen een eigen radioprogramma bij BNN. Sander de Heer presenteert op zondagochtend van 06.00 tot 10.00 uur op 3FM 'De Heer Zij Met U', de perfecte chill-out na een nacht stappen of een werkelijk hemels programma om 's morgens bij wakker te worden. Jeroen Kijk in de Vegte is iedere zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur ergens in het land te vinden met het 3FM-programma 'BNN Live', rechtstreekse radio met live-optredens van bekende bands. Daarnaast presenteert Jeroen op vrijdagavond op Radio 2 'BNN for Live', met optredens van (beginnende) bands in het BNN for Live-café en de beste concerten van wereldberoemde bands.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie