Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SimuWorld organiseert een online business competitie

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht: Competitie

SimuWorld, een bedrijf dat simulatiesoftware ontwikkelt organiseert een nationale online business competitie, die van start gaat op 12 juni. De competitie wordt georganiseerd in samenwerking met ESEC, de grootste organisator van management games van Nederland en Newmonday.com. De competitie wordt gespeeld in 5 rondes en alle bedrijven en andere organisaties kunnen meedoen. De finale wordt op locatie gespeeld tussen de tien beste teams, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. De prijzenpot omvat onder meer een reis naar Barcelona.

De competitie valt samen met SimuWorld's aanwezigheid op de ASTD in Orlando, Florida. SimuWorld zal de competitie daar op internationaal niveau gaan opzetten. Deze internationale competitie zal later dit jaar van start gaan. De verwachting is dat deze competitie de nodige impact op de Amerikaanse training en educatiemarkt zal hebben.

(JWeems@SimuWorld.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie