Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Groote Pleinfestijnin eindhoven morgen van start

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nijmegen, 29 mei 2001

Persbericht nr. 49
Het Groote Pleinfestijn
Cultuur op de Campus presenteert vijf weken lang lunchfestival op de Medische Faculteit

Op woensdag 30 mei vindt aflevering 1 van het Groote Pleinfestijn Plaats! Het belooft een spetterende lunchpauze te worden, waarin muziek, straattheater en een heuse dance-blend klaarstaan om je het Groote Pleinfestijn gevoel te geven! Om dit gevoel kracht bij te zetten kun je je vandaag zelfs laten knippen..

Programma

Nederbeat door The Touch
Tussen 1965 en 1970 bracht de beatmuziek in ons land een ware explosie teweeg. The Touch brengt die explosieve tijd in 2001 tot leven! Voor de één is een optreden van deze band een feest der herkenning, voor de ander een eerste ontmoeting met de historie van de nederbeat. Door Avro's Steenentijdperk werd The Touch uitgeroepen tot beste Nederbeatband van Nederland. Dat belooft een verrassend optreden van deze muzikanten op het Geert Grooteplein!

Straattheater door STOEP met de voorstelling Godinnen van het Levenslot In de rondtrekkende mysterieuze voorstellingen van straattheatergroep STOEP ontmoeten goed en kwaad elkaar in wisselende gedaantes. Vandaag komen drie godinnen van het levenslot samen in een grote steltloopact. Samen verbeelden zij de levenscyclus en weven zij een web boven de hoofden van het festivalpubliek...Of jouw levenslot hier ingeweven wordt kun je meemaken op het Pleinfestijn.

Kunst & Kappen: Kapper Joris van de Paraplufabriek De zomer is het moment om een andere look aan te nemen. Vandaag krijg je de gelegenheid, want kapper Joris van de Paraplufabriek is aanwezig om je lange lokken in te ruilen voor een frisse korte coupe! Wees er snel bij, want alleen vandaag krijg je de unieke kans om op de campus in de kappersstoel te zitten.

Dance-Blend met Percussie & DJ's van The Wake Up Club In een combinatie tussen de kunsten komen unieke creaties tot stand! Omder dat motto spelen de dj's van de Wake Up Club vandaag hun interactieve set samen met een aantal percussionisten. Resultaat: een Dance-Blend die de stemming zal opvoeren tot een ultiem Pleinfestijn gevoel...

Het Groote Pleinfestijn vindt plaats op woensdag 30 mei, 6,13, 20 en 27 juni van 12.00 tot 14.00 uur op het grasterras van Geert Grooteplein op de Medische Faculteit van de Katholieke Universiteit. Organisatie van het festival is in opdracht van de Faculteit der Medische Wetenschappen en het UMC/St. Radboudziekenhuis in handen van Cultuur op de Campus.

Voor een volledig overzicht van het programma kunt u contact opnemen met Annemieke Attema, Cultuur op de Campus, T: 024-3615912 / E: (A.Attema@dcm.kun.nl) Ook kunt u surfen naar www.cultuuropdecampus.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie