Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kermis op de Varkensweide te Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Kermis op de Varkensweide

Van woensdag 30 mei t/m maandag 4 juni (tweede pinksterdag) staan er weer diverse attracties op de Varkensweide. De traditionele voorjaarskermis is weer in Doetinchem. Voor de durfals is er onder andere de `Magic' en de `Love machine'. Ook voor kinderen is er een aantrekkelijk aanbod met de `Minicars', een draaimolen en natuurlijk de botsauto's. Maar u kunt er ook voor kiezen om vanuit de poffertjeskraam alleen maar toe te kijken.

De kermis is elke dag open van 13:00 tot 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag duurt de kermis één uur langer.

Parkeren
Vanaf maandagochtend 28 mei t/m dinsdagmiddag 5 juni kunt u niet op de Varkensweide parkeren. Wij verzoeken u om gebruik te maken van de andere parkeerplaatsen in het centrum.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met dhr. A. Vonk van bureau de Kermisgids, tel. 06-54378555 (tijdens de kermis) of de afdeling sport en recreatie, tel. (0314) 399676 (voor en na de kermis).'

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie