Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiemiddag rolstoelgebruikers Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Informatiemiddag voor scootmobiel- of elektrische rolstoelgebruikers

Het aantal mensen met een mobiliteitshandicap neemt toe. Steeds meer mensen maken gebruik van een elektrische rolstoel of scootmobiel om zich in het verkeer voort te bewegen. Ook zij moeten zich houden aan de voorgeschreven verkeersregels. Voor mensen die gebruikmaken van een elektrische rolstoel of een scootmobiel, gelden er echter ook een aantal speciale regels en uitzonderingen. Lang niet iedereen is daarvan goed op de hoogte.

Informatiemiddag 30 mei

Woensdag 30 mei is er een informatiemiddag in zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem. Tijdens deze middag informeren wij u over de bijzondere plaats die de gehandicapte inneemt in het verkeer. Aan de hand van voorbeelden zal de verkeersveiligheidsorganisatie 3VO u hierover bijpraten. Daarnaast zal iemand van RSR, de verstrekker van de scootmobielen, uitleg geven over het gebruik en de uitrusting van de scootmobiel en elektrische rolstoel.

Bovendien zijn er monteurs van RSR aanwezig om uw scootmobiel of elektrische rolstoel gratis na te kijken en kleine gebreken ter plaatse op te lossen.

U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in zalencentrum De Kruisberg.

Interesse?

Hebt u interesse? Lever dan het antwoordstrookje vóór 24 mei a.s. in bij mevrouw Koops van de Stichting Welzijn Doetinchem, afdeling ouderenwerk. De stichting is gevestigd in de Plantenstraat 8 in Doetinchem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Koops van de Stichting Welzijn Doetinchem, tel. (0314) 341919 of met de heer Regenspurg van de afdeling verkeer van de gemeente Doetinchem, tel. (0314) 377498.

Antwoordstrookje

Ja, ik wil deelnemen aan de gratis informatiemiddag.

Naam
:---------------------------------------------------------------------Adres
:---------------------------------------------------------------------

Postcode
:---------------------------------------------------------------------

Telefoon
:---------------------------------------------------------------------

Dit strookje s.v.p. voor 24 mei inleveren bij de Stichting Welzijn Doetinchem, afdeling ouderenwerk, Plantenstraat 8, 7001 EZ Doetinchem

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie