Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Europese overeenkomst Apple met Internet-aanbieder

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Apple kondigt eerste Europese overeenkomst met Internet-aanbieder aan

Apple kiest Demon als de voorkeursaanbieder voor het Verenigd Koninkrijk

Londen, 31 mei 2001 - Apple en Thus PLC hebben vandaag een overeenkomst voor meerdere jaren aangekondigd om Macintosh gebruikers in het Verenigd Koninkrijk de best mogelijke Internet-diensten te kunnen aanbieden. Dit is voor Apple de eerste overeenkomst met een Internet-aanbieder in Europa. Onder de voorwaarden van de overeenkomst wordt Demon, een merk van Thus, de exclusieve Internet-aanbieder in de Internet-installatieprogrammatuur van Apple. Deze programmatuur wordt op alle Macintosh computers in het Verenigd Koninkrijk vooraf geïnstalleerd. Zo profiteert elke nieuwe Mac-gebruiker die zich aanmeldt bij Apple van de Internet-diensten van Demon.

"Met de introductie van de iMac en soortgelijke producten heeft Apple een geheel nieuwe inhoud weten te geven aan het werken met Internet dankzij de snelheid, stijl en eenvoud van haar producten. Als aanvulling hierop willen we onze klanten toegang bieden tot de beste Internet-diensten die er momenteel op zijn", aldus Pascal Cagni, vice president en algemeen directeur van Apple Europe. "De overeenkomst die we vandaag aankondigen is de eerste stap in een pan-Europese strategie op het gebied van Internet-diensten. Apple werkt graag samen met de allerbeste Internet-aanbieders in Europa die, zoals Demon, het Internet nog aantrekkelijker maken voor onze klanten."

"Apple is een van de grootste merken in de IT-markt. De stijl en het gebruiksgemak van de producten van Apple zijn spreekwoordelijk. De Apple producten oefenen dan ook een sterke aantrekkingkracht uit op computergebruikers over de hele wereld", aldus Bill Allan, president van Thus. "Er is een sterke synergie tussen Apple en Demon: beide staan bekend als pioniers in hun branche. Doordat Apple gaat samenwerken met Demon kunnen Mac-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk het allerbeste uit hun computer halen, of ze nu voor hun plezier surfen of zakendoen via het Internet."

Apple en Demon hebben nauw samengewerkt om de toegang tot het Internet voor Mac-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Demon is een van de grootste Internet-aanbieders in het Verenigd Koninkrijk, zowel aan zakelijke gebruikers als privé-gebruikers. Demon heeft een aantal prijzen gewonnen voor haar inspanningen om haar klanten diensten en technologieën te leveren van het hoogste niveau.

Thus
Thus PLC is een vooraanstaande leverancier van spraak-, data-, Internet- en call centerdiensten. Het bedrijf biedt bedrijven in het gehele Verenigd Koninkrijk complete communicatie-oplossingen die desgewenst in bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd of aan de behoeften van de individuele klant kunnen worden aangepast.

Thus biedt een uitgebreide reeks gegevens- en communicatiediensten, voornamelijk op de zakelijke markt van het Verenigd Koninkrijk. Klanten kunnen gebruikmaken van het omvangrijke nationale netwerk, geavanceerde data- en servicestrategieën en hoogwaardige diensten. Het nationale netwerk van Thus is een van de meest technologisch geavanceerde netwerken in het Verenigd Koninkrijk en is inmiddels meer dan 5779 kilometer lang.

© 2001 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Macintosh, Mac, Mac OS en Apple Store zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Computer, Inc. iMac is een handelsmerk van Apple Computer, Inc. Alle andere merknamen die worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars en worden bij deze erkend.

# # #

Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: www.apple.com
Voor informatie over Apple Nederland: www.apple.com/nl Voor persberichten van Apple Benelux: www.apple.com/nl/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Eveline Riedijk
Marketing Communications & Public Relations Manager Nederland Apple Nederland
Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik
Tel.:+31 (0)30 - 659 39 00
Fax: +31 (0)30 - 659 38 50
E-mail: (riedijk.e@euro.apple.com)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie