Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wanadoo ontwikkelt website voor film 'Exit Wounds'

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wanadoo ontwikkelt website voor film 'Exit Wounds'

Amsterdam, 30 mei 2001 - Wanadoo, één van de grootste internetaanbieders van Europa, heeft in samenwerking met filmdistributeur Warner Bros. (Holland) B.V. een website ontwikkeld voor de bioscoopfilm 'Exit Wounds'. Door het al trailers en scènes te zien van de film, die donderdag 7 juni in Nederland in première gaat. De actiefilm -met acteurs Steven Seagal en acteur-rapper DMX- is in Amerika reeds een groot kassucces.

Om zowel de film als de website te promoten, kunnen bezoekers van de Exit Wounds website vanaf woensdag 6 juni meedoen aan een prijsvraag. Gedurende drie weken zijn er elke week Exit Wounds-pakketten te winnen. Op donderdag 7 juni gaat de film in première in 55 bioscopen door heel Nederland.

Wanadoo heeft in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd bij veel filmliefhebbers. Op haar webportaal www.wanadoo.nl biedt Wanadoo een eigen filmkanaal met informatie over films. Dit kanaal biedt bezoekers regelmatig trailers met speciaal ontwikkelde 'video streaming' technieken. Bezoekers kunnen hier ook chatten over films.
Wanadoo is tevens één van de hoofdsponsors van het Rotterdamse filmfestival IFFR.

# # #

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet (www.euronet.nl) is een volledige dochteronderneming van Wanadoo SA. Wanadoo SA is een van de grootste Europese internet service providers en de internet mediadochter van France Telecom. EuroNet Internet behoort in Nederland tot de selecte groep top level service providers en biedt internetdiensten aan onder twee merken: EuroNet Internet voor de zakelijke markt en Wanadoo voor de consumentenmarkt. Sinds 1994 verzorgt EuroNet Internet producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Wanadoo biedt consumenten een volledig pakket van internettoegang, waaronder breedband (ADSL en Cable), prepaid (Smartpack) en gratis abonnementen (Free). Daarnaast levert het webportaal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over acht thematische kanalen. Sinds de overname van het Britse Freeserve in februari 2001 telt Wanadoo internationaal bijna vijf miljoen actieve abonnees.

Voor meer informatie over Wanadoo:
Dianne Potters, Corporate PR Manager, tel. (020) 53 55 151 e-mail: (diannep@nl.euro.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie