Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: brand in fabriekspand Vlodrop

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-05-2001 Mediaberichten 30 mei (10.30 uur)

VLODROP Brand

VLODROP In de nacht van dinsdag op woensdag is brand ontstaan in een fabriekspand aan de Schaapweg. Het vuur is vermoedelijk ontstaan door een kortsluiting in een afzuiginstallatie. Rond middernacht zag een politiemedewerker die huiswaarts keerde na dienstijd, dat er vlammen boven de bebouwing uitkwamen en sloeg alarm. Ongeveer op hetzelfde tijdstip kreeg de eigenaar van het pand een melding van de alarmcentrale. De gewaarschuwde brandweer rukte met zwaar materiaal en had het vuur snel onder controle. De brandweer wist zo te voorkomen dat de brand oversloeg van de afzuiginstallatie naar het bedrijf. De omvang van de schade is op dit moment nog niet bekend.

TEGELEN Twee verkeersgewonden

TEGELEN Bij een verkeersongeval op de Muntstraat zijn dinsdagmiddag rond 16.00 uur een 9-jarige meisje en haar 41-jarige moeder uit Blerick gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde doordat een 21-jarige vrachtwagenchauffeur uit Weert geen voorrang aan het tweetal op de fiets verleende toen hij vanaf de Venloseweg rechtsaf de Muntstraat opreed. Vermoedelijk heeft de bestuurder hen over het hoofd gezien. Toen de chauffeur de afslag nam, werden beiden geschept. Het meisje is met ernstig letsel, onder meer aan haar voet, overgebracht naar het ziekenhuis waar zij is opgenomen. De moeder is met letsel aan haar voet naar de Eerste Hulp gebracht. De politie heeft de vrachtwagenchauffeur nog gecontroleerd op alcoholgebruik, maar hier was geen sprake van. De schrijf met de rijtijden van de afgelopen dagen van de betrokkene is voor nader onderzoek ingenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie