Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: Koe valt tegen baas in Tollebeek

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele Regio 30-05-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Koe valt tegen man
TOLLEBEEK Een 43-jarige man uit Tollebeek is afgelopen vrijdag bij de Vormtweg gewond geraakt toen hij zijn koeien wilde laten wennen aan het zojuist aangebrachte schrikdraad. Eén koe schrok zodanig dat ze een sprong maakte en tegen de man aanviel. De man liep daarbij een paar gebroken ribben op. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De koe bleef ongedeerd.

Vals identiteitsbewijs
ENS Bij een controle op de Wet Arbeid Vreemdelingen is dinsdagmiddag aan de Enserweg een nog onbekende man aangehouden. Hij identificeerde zich met een vals Europees identiteitsbewijs. Hij is ten behoeve van een identiteitsonderzoek in verzekering gesteld.

Eenvoudige mishandeling
LELYSTAD Een 41-jarige man uit Lelystad heeft dinsdagmorgen op het Stadhuisplein verwondingen aan zijn hoofd opgelopen bij een mishandeling. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij op de Zuigerplasdreef was gesneden door een auto en daarop met een handgebaar had gereageerd. Toen hij had geparkeerd bleek hij gevolgd te zijn en werd hij door een nog onbekende man op het Stadhuisplein aangevallen. Hierop ontstond een worsteling waarbij de gedupeerde verwondingen aan het hoofd opliep. Op dat moment waren er veel mensen op het plein. De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

Aanrijding Zuigerplasdreef
LELYSTAD Dinsdagavond is bij een aanrijding op de Zuigerplasdreef een 48-jarige motorrijder uit Lelystad gewond geraakt. Hij kwam om nog onbekende reden in botsing met een bestelauto, bestuurd door een 31-jarige man uit Heerenveen, die vanaf de tegengestelde rijbaan linksaf de Neringweg in wilde rijden. De motorrijder is met verwondingen aan het hoofd, een hersenschudding en een gekneusd steutel- en onderbeen overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Beide voertuigen zijn afgevoerd.

Bromfiets met 70 cc
ALMERE Dinsdagmorgen is in het Mandelapark een 16-jarige bromfietser uit Almere aangehouden. Bij controle bleek de bromfiets te zijn opgevoerd (70 cc terwijl maximaal 49,9 cc is toegestaan). Daarbij reed hij zonder helm. De bromfiets is voor technisch onderzoek in beslag genomen. Proces-verbaal is opgemaakt.

Radarcontrole
ALMERE De politie heeft dinsdag op de Veluwedreef en Cinemadreef een radarcontrole uitgevoerd. Op de Veluwedreef reden 1233 van de 3650 passanten te hard. Op de Cinemadreef hielden 488 van de 1070 passanten zich niet aan de maximum snelheid. Zij kunnen binnenkort een acceptgiro verwachten.

Overleden na onwelwording
ALMERE Dinsdagochtend is op de A6 een 80-jarige automobilist uit Utrecht onwel geworden. Een reanimatie mocht niet meer baten, de man is later in het Flevoziekenhuis aan een hartaanval overleden. De man gaf aan zijn vrouw aan dat hij zich niet goed voelde. De vrouw stuurde de auto de berm in en raakte daarbij enkele verkeersborden en hectometerpaaltjes. Een agent, die naar de auto rende, is door zijn enkel gegaan en is overgebracht naar het ziekenhuis om zijn onderbeen in het gips te laten zetten.

Aanrijding Hogering
ALMERE Op de Hogering heeft zich dinsdagmiddag een aanrijding voorgedaan. Een 35-jarige automobilist uit Almere wilde vanaf de Audioweg de Hogering opdraaien en gaf daarbij geen voorrang een 29-jarige automobilist uit Blaricum die vanaf de A6 over de Hogering reed. De auto van een 23-jarige Almeerder werd geraakt door rondvliegend materiaal en werd beschadigd. De 35- en 29-jarige zijn met lichte verwondingen voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Beide voertuigen zijn afgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie