Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak beleidsvoornemen gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 31 mei 2001 t/m

27 juni 2001 het volgende beleidsvoornemen ter inzage ligt:

Partiële wijziging bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving Het Veldje 2 te Lunteren'.

Deze partiële bestemmingsplanwijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een bestemmingsplanregeling om op het perceel Het Veldje 2 te Lunteren een functiewijziging van agrarisch bedrijf naar twee burgerwoningen mogelijk te maken.

Het bovengenoemde beleidsvoornemen ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien van tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden van 31 mei 2001 t/m 27 juni 2001 in de gelegenheid gesteld om op het plan te reageren:

een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.
een mondelinge reactie over het bovengenoemde plan kan worden gegeven na afspraak met de heer S. Terpstra, tel. (0318) 68 06 89 van de afdeling Ontwikkeling Buitengebied van de gemeente Ede.

De heer Terpstra is alleen op de woensdagen telefonisch bereikbaar. Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 30 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie