Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands Uitgeversverbond gaat RSI en werkdruk onderzoeken

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Onderzoek naar RSI en werkdruk

Ter voorbereiding van het Arboconvenant Uitgeverijbedrijf gaat binnenkort een NUV-breed onderzoek van start naar werkdruk, RSI en vroegtijdige reïntegratie van zieke werknemers. Het Instituut voor sociaal-wetenschappelijk beleidsonderzoek en advies (IVA) te Tilburg voert dit uit in opdracht van het Bedrijfstakbureau Uitgeverijbedrijf.
Het onderzoek bestaat uit een bedrijvenenquête, een internet-enquête en een beperkt aantal case-studies. Er zullen 60 uitgeverijbedrijven worden geselecteerd voor deelname. De doorlooptijd bedraagt circa vier maanden (mei tot en met augustus). Alle uitgeverijen ontvangen een speciale ledenbrief met nadere informatie over de verdere aanpak. De resultaten van het onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie