Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: op heterdaad betrapt

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-05-2001 Mediaberichten 30 mei (15.00 uur)

TEGELEN Op heterdaad betrapt

TEGELEN De politie heeft woensdagmorgen rond 07.15 uur een 30-jarige inwoner van Venlo aangehouden. De man werd volgens getuigen op heterdaad betrapt toen hij een fiets en een gereedschapskoffer probeerde te stelen bij een woning aan de Calvariestraat. Hierop werd hij door twee personen vastgegrepen, waarna de politie werd gewaarschuwd. De man is overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. Inmiddels is hij ingesloten voor nader onderzoek.

ROERMOND Minderjarige winkeldief

ROERMOND De politie heeft woensdagmorgen een 14-jarige inwoonster van Roermond aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Kasteel Hornstraat. Het meisje probeerde diverse levensmiddelen van in totaal ruim 40 gulden te stelen, maar werd betrapt door een winkelmedewerker. Ze is overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. Inmiddels is de 14-jarige voorgedragen voor een HALT-procedure.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie