Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Zuid, Maastricht: meisjes lastig gevallen

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 30-05-2001 Persberichten district Maastricht 2e editie (H.P. 15.40) Woensdag 30 mei 2001.

Meerssen, schennispleging gevolgd door aanranding: Twee minderjarige meisjes zijn in Rothem gemeente Meerssen dinsdag 29 mei 2001 het slachtoffer geworden van een schennispleging die gevold werd door een aanranding gepleegd werd door een nog onbekende man. Beide meisjes namen dinsdagmorgen omstreeks 10.45 uur deel aan de sportles van school, het Stella Mariscollege, bestaande uit een bosloop. Op de kruising met de Kampweg en de Overste Breulenweg in Rothem gemeente Meerssen zagen beide meisjes een man staan in de leeftijd tussen de 20 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie