Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duitse man al twee dagen vermist

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Leeuwarden 30-05-2001 Duitse man vermist.

Sinds maandagavond 28 mei wordt de 34-jarige Robert Kiesmuller uit Munchen vermist. Kiesmuller is maandagavond nog op stap geweest met twee andere Duitse mannen. Ze verbleven op een boot, gelegen aan de Heliconweg in Leeuwarden. De twee andere mannen zijn die avond omstreeks 23:00 uur met de taxi teruggegaan naar de boot. Kiesmuller bleef achter in een café. Tot op heden is hij echter niet teruggekomen op de boot aan de Heliconweg. Een ongeluk of een misdrijf wordt gevreesd. Uit het onderzoek dat door de politie is ingesteld, blijkt verder dat hij na het vertrek van zijn Duitse vrienden nog enkele kroegen heeft bezocht.

Kiesmuller is 34 jaar, is kalend en heeft een lengte van ongeveer 1,75 meter. Hij heeft een sportief figuur. In zijn linkeroor heeft hij een oorring. Hij spreekt Duits. De politie Friesland vraagt mensen die meer kunnen vertellen over de verblijfplaats van Kiesmuller of andere informatie willen verstrekken, contact op te nemen met 0900-8844. Informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.
afdeling voorlichting en PR 058 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie