Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetaansluiting in Werk Servicepunt in Katwijk

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Katwijk
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Katwijk


Internet in het werk servicepunt

Katwijk, 30 mei 2001.

Sinds 1 januari 2001 is op de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het gemeentehuis te Katwijk het Werk Service Punt gevestigd. Het Werk Service Punt is bedoeld voor alle inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, die zich op de arbeidsmarkt willen oriënteren. Niet alleen voor mensen die momenteel voor hun levensonderhoud zijn aangewezen op een uitkering, maar ook voor hen die eens willen veranderen van werk.

Het Werk Service Punt biedt een overzicht van vacatures uit de plaatselijke kranten en van diverse uitzendbureaus. Ook is er een overzicht van beschikbare banen bij plaatselijke zorginstellingen.

Om het zoeken makkelijker te maken en de mogelijkheden om te zoeken uit te breiden, is er een internetaansluiting in het Werk Service Punt gerealiseerd. On line kunnen nu bijvoorbeeld alle vacatures van het Centrum van Werk en Inkomen te Lisse ingezien worden.

Medewerkers van het Werk Service Punt bieden u hulp en geven voorlichting over de verschillende mogelijkheden om aan het werk te komen wanneer de drempel tot de arbeidsmarkt wat hoog ligt. Zo kan bekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor inwoners met een arbeidshandicap en voor diegenen die langdurig niet hebben deelgenomen aan het arbeidsproces.

Voor hen die om wat voor reden dan ook geen deel kunnen uitmaken van het arbeidsproces is vrijwilligerswerk misschien een mogelijkheid. Het Werk Service Punt geeft u hierover voorlichting. Ook kunt u informatie krijgen over de bestaande mogelijkheden van scholing en sollicitatietraining.

Het Werk Service Punt is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 12.30 uur. Op donderdag bovendien van 13.30 tot 19.00 uur.

Wanneer u zich officieel wilt inschrijven als werkzoekende bent u aangewezen op het Centrum voor Werk en Inkomen te Lisse, Heerweg 306. Dit Centrum is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur. Werkenden die op zoek zijn naar een andere baan en zich daartoe willen inschrijven kunnen er terecht op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie