Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam opent werkconferentie beleveniseconomie

Datum nieuwsfeit: 30-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Van Dijk opent werkconferentie `beleveniseconomie'

Wethouder Peter van Dijk opent woensdag 30 mei om 13.30 uur de werkconferentie 'De stad als belevenis' die wordt gehouden in Now en Wow, Lloydstraat 30. Om 17.45 uur stelt wethouder Hans Kombrink de website van het Collegeprogramma Attractieve Stad in werking. Dit gebeurt bij de afsluiting van de werkconferentie. De conferentie wordt georganiseerd door het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam (OBR). Deskundigen uit binnen- en buitenland belichten het thema 'beleveniseconomie'. De deelnemers aan de conferentie verkennen in rondetafelgesprekken wat dit thema betekent voor sport en recreatie, economie, kunst en cultuur, buitenruimte en ruimtelijke ordening ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie