Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervaldag voor betaling gemeente belasting Driebergen

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Is de aanslag gemeentelijke belastingen 2001 al betaald? Voor hen die geen gebruik maken van de automatische incasso voor de betalingen van de gemeentelijke belastingen 2001 is 31 mei 2001 de laatste vervaldag. Op deze datum dient de aanslag volledig betaald te zijn.

Zo spoedig mogelijk betalen

Indien u nog niet betaald heeft, raden wij u aan dit zo spoedig mogelijk te doen. Bij voorkeur door gebruik te maken van de aan u toegezonden acceptgirokaarten. Het is ook mogelijk om uw betaling over te maken op bankrekeningnummer 28.50.02.074 of postbanknummer 18.30.20 onder vermelding van het aanslagnummer.

Om misverstanden te voorkomen, wijzen wij u erop dat het verschuldigde bedrag uiterlijk 31 mei 2001 door de gemeente ontvangen dient te zijn. In de derde week van juni zullen er door de afdeling belastingen aanmaningen verzonden worden indien de aanslag nog niet is voldaan.

Te laat betalen geeft extra kosten

Wanneer u niet op tijd betaalt, ontvangt u een aanmaning. De aanmaningskosten bedragen minimaal Fl. 10,00. Dit kunt u voorkomen door alsnog nu tot betaling over te gaan. Uw betaling zal ons dan voor het verzenden van de aanmaning bereiken. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 dagen! meer informatie:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie