Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Advies over rapport Commissie Modernisering GBA

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Registratiekamer

Advies over rapport van de Commissie modernisering GBA

De Registratiekamer heeft op verzoek van Minister van Boxtel van Grote Steden- en Integratiebeleid advies uitgebracht over de voorstellen van de Commissie Snellen over de modernisering van de GBA. Zij ziet tal van positieve punten in deze voorstellen die beogen een snellere informatie-uitwisseling tussen de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens en de geautoriseerde organisaties tot stand te brengen. De tussenstap van een tijdelijk Landelijk Raadpleegbare Directory waarin een kleine set van persoonsgegevens van burgers worden opgenomen, vindt de Registratiekamer niet bezwaarlijk. Zij ondersteunt de aanbeveling van de Commissie om accountantscontrole en externe EDP-audits ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie