Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede Circuitdag GE Capital Aro Lease groot succes

's-Hertogenbosch, mei 2001

GE Capital Aro Lease: Tweede Circuitdag wederom groot succes

Zondag 29 april jongsleden was het zover. Met de zon hoog aan de hemel ging om 10.00 uur de tweede Circuitdag van start. Maar liefst 1500 relaties van GE Capital Aro Lease (inclusief partners en kinderen) waren naar het TT Circuit van Assen gekomen om deel te nemen aan de diverse activiteiten.

Naast onder andere een spectaculair 4x4 parcours, een slipdemo, een slalom competitie, een ESP-proef en uitwijkoefening, kon men tevens genieten van een demonstratie van Jan Lammers in een Jaguar xjr 9 en een stunt van Paul Maaskant en Hans Deen met Volvo. Het geluid was oorverdovend en de stunts deed menig autohart sneller kloppen.

Het meerijden op het circuit met een ervaren instructeur of het zelf rijden in de diverse merken was ook dit jaar erg in trek. Maar liefst 17 bekende automerken en een 10-tal andere bekende automotive participanten hebben deze dag mede tot een groot succes gemaakt. De reacties waren zeer positief en de relaties gaven aan uit te kijken naar een volgend all customer event.

Attached treft u enkele foto's aan van de Circuitdag. Op CD-rom hebben wij voor u tevens een 15 minuten durend filmpje. Neemt u contact met ons op indien u deze wenst te ontvangen.


-ACHTERGRONDINFORMATIE -

GE Capital Aro Lease is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric), 's werelds grootste onderneming op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over 1300 medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen.

GE Capital Aro Lease heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van ruim tachtig mensen. Met een wagenpark van ruim 13.000 voertuigen is de organisatie een belangrijke top 10 speler op de Nederlandse markt.

De kracht van de onderneming zit in de sterk modulaire productopbouw die leidt tot een grote mate van flexibiliteit. Openheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie. GE Capital is bankonafhankelijk, draagt de AAA-rating en het prestigieuze Six Sigma kwaliteitskenmerk. E-commerce is een belangrijke pijler binnen de innovatieve organisatie. Onder de naam E-Fleet biedt GE Capital Aro Lease Real Time Online Leasing aan: www.gecal.nl .

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
GE Capital Aro Lease
Hellen van Hoek
Manager Marketing & Communications
Tel: (073) 6407 483 / Fax: (073) 6407 477
E-mail: Hellen.vanhoek@fleet.gecapital.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie