Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waarnemend burgemeester van Schagen benoemd

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 30 mei 2001

Waarnemend burgemeester van Schagen benoemd
De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, prof. dr. J.A. van Kemenade, na goed overleg met de fractievoorzitters en wethouders van Schagen drs. G.C.G. van den Heuvel, oud-(algemeen)directeur van het Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Schagen. Daarvoor was hij onder meer van 1970 tot 1978 burgemeester van Lith en van 1978 tot 1989 burgemeester van Borsele. In 1989 werd hij algemeen directeur van het Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam, welke functie hij tot september 2000 heeft bekleed. De heer Van den Heuvel vervult thans nog diverse functies, zo is hij voorzitter van de Stichting Amsterdam Port Consultants, adviseur van Ahold Vastgoed BV en adviseur van het Gemeentelijk Havenbedrijf te Amsterdam.
De heer Van den Heuvel is lid van het CDA en 63 jaar oud.

Per 1 juni 2001 ontstaat er in de gemeente Schagen een vacature aangezien per gelijke datum de huidige burgemeester de heer Van de Langenberg zijn functie neerlegt omdat hij benoemd is tot voorzitter van het College van Bestuur van het Horizon College. De benoeming gaat in per 1 juni 2001 tot het moment dat er definitief in de burgemeestersvacature zal worden voorzien.

Inlichtingen: Peter Heemskerk, bureau Communicatie, tel. (023) 514 40 10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie