Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zandee nieuwe Pre-Sales Consultant Extreme Networks

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Zandee nieuwe Pre-Sales Consultant Extreme Networks

UTRECHT - donderdag 31 mei 2001 - Onlangs trad Adri Zandee (35) in dienst bij Extreme Networks Benelux als Pre-Sales Consultant. Zandee startte zijn carrière in augustus 1987 bij Koning en Hartman. In 1992 maakte hij de overstap naar Gandalf Benelux.

Voor Zandee bij Extreme Networks Benelux kwam, doorliep hij verschillende functies bij 3Com Benelux. Hij startte er als Pre-Sales Engineer, werd Pre-Sales Teamleader, vervolgens Channel Support Manager en tot maart 2001 was hij Senior Network Consultant NSP.

Over Extreme Networks
Extreme Networks inc. (Nasdaq: EXTR) biedt een bijzonder eenvoudige aanpak voor het bouwen van ICT-netwerken. Deze aanpak is gebaseerd op het centrale motto: 'Ethernet Everywhere®'. Het bedrijf ontwikkelt en levert zelf switches (BlackDiamond®, Apline® en Summit). Deze switches werken allemaal op basis van de unieke combinatie van ExtremeWare® management software en een zeer reguliere ASIC architectuur. Extreme Networks levert deze switches aan telecomondernemingen, multinationals, ISP's en content providers in de hele wereld. Met deze switches zijn deze afnemers van Extreme Networks in staat hun netwerk flexibel en snel te laten groeien om de vraag van hun eigen klanten te kunnen volgen. Het hoofdkantoor van Extreme Networks is gevestigd in Santa Clara (Californië). Het bedrijf werd recentelijk door de San José and Silicon Valley Business Journal het

"Snelst groeiende bedrijf in Silicon Valley" genoemd. Daarbij werd verwezen naar de omzetgroei van Extreme Networks gedurende de laatste drie jaar. Meer informatie is te lezen op: www.extremenetworks.com.


-- Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie