Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IQueue kleurmanagenent software van GretagMacbeth

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Wifac B.V.
Zoek soortgelijke berichten
Wifac B.V.

IQueue kleurmanagenent software van GretagMacbeth

Met IQueue is het mogelijk om automatisch kleurmanagement toe te passen in een grafische workflow en deze effectiever te beheersen.

Flexibel, universeel en multi-platform oplossing IQueue werkt op meerdere platformen - NT, Windows en Macintosh - waardoor het opgenomen kan worden in een complexe productie-omgeving. Alle populaire bestandsformaten, inclusief PDF, worden iQueue ondersteund. Met de software kunnen meerdere kleurmanagement-workflows met apart instelbare functionaliteit worden aangemaakt. De informatie kan in "hotfolders" worden geplaatst of naar printspoolers worden geprint. De verwerkte bestanden worden bewaard op schijf of geprint naar een printer of workflow systeem. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie