Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoeken en boeken bij Reizen.zoek.nl

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zoeken en boeken bij Reizen.zoek.nl

ZWOLLE - Het startpunt Zoek.nl heeft de zomer in haar bol en lanceert vrijdag 1 juni reizen.zoek.nl: een gloednieuw thema waar bezoekers hun vlieg- en jongerenreizen zoeken en boeken. Bovendien kunnen bezoekers zelf hun bijdrage leveren aan de site en vinden ze er handige reisinformatie.

Reizen.zoek.nl is door Zoek.nl opgezet in samenwerking met Sunweb Vliegreizen en GoGo Tours. Het is na Carriere.zoek.nl, Sex.zoek.nl en Financieel.zoek.nl de vierde site die een volledige themagerichte service aan de Zoek.nl gebruikers biedt.

Last minutes
De site biedt alles wat nodig is voor een fantastische vakantie: de meest actuele aanbiedingen en beste last minutes, fantastische vliegvakanties en de heetste, goedkoopste en actiefste jongerenreizen. Daarnaast kunnen gebruikers hun vakantieverhalen plaatsen, laten ze hun stem gelden in de Vakantiestemming, lezen ze handige reisinformatie en plaatsen en lezen ze er Reisberichten.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie