Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over-Betuwe

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe


Jongens beschoten in Elst

Op woensdag 30 mei rond 16.30 uur liepen twee jongens uit Elst (beide 13 jaar oud) op de Greveslag in Elst. Vanaf een nog onbekende locatie werden ze tweemaal beschoten met vermoedelijk een buks. Een van de jongens is in zijn kuit geraakt. Het kogeltje moest in het ziekenhuis verwijderd worden.

Een getuige heeft de schoten ook gehoord. De politie heeft de zaak in onderzoek, de technische recherche onderzoekt het kogeltje.

Fietser raakt gewond bij aanrijding

Op woensdag 30 mei heeft zich rond 17.15 een aanrijding voorgedaan. Daarbij waren een 35-jarige automobilist uit Elst en een 56-jarige fietser uit Elst betrokken. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Grote Molenstraat en de 2e Molenbergstraat. De automobilist zag bij het optrekken de fietser over het hoofd en reed hem aan. Het slachtoffer is met een hoofdwond overgebracht naar het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Politie onderzoekt overval bejaarde vrouw in Elst

Gisteravond rond 18.30 uur is bij een 74-jarige vrouw in haar woning aan Het Wiel in Elst een poging tot een overval gedaan. De vrouw wist aan haar overvaller te ontkomen door naar de buren te vluchten. Later diezelfde avond, rond 21.00 uur, is in een andere woning aan Het Wiel een 88-jarige vrouw overvallen. Het slachtoffer werd zwaar mishandeld in haar woning aangetroffen en is in het ziekenhuis opgenomen. De woning bleek te zijn doorzocht, maar nog niet bekend is of er dingen weg zijn genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Er wordt een buurtonderzoek gehouden en de technische recherche verricht een sporenonderzoek. Zodra er nadere gegevens bekend zijn, zullen deze in een aanvullend persbericht worden gemeld.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over-Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie