Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 31-05-2001 Politieberichten van 31 mei (07.00 - 13.00 uur)

Fryske diken: aankondiging controles
Dinsdag 5 juni wordt gecontroleerd op snelheid door de radarwaarnemers van het bureau verkeershandhaving Fryske diken tussen Oldeberkoop en Oldeholtpade. Een dag later wordt gecontroleerd tussen Sumar en de N31. Vrijdag 8 juni wordt gecontroleerd tussen Donkerbroek en Oosterwolde. In week 23 wordt ook gecontroleerd op gordel, helm, rood licht en alcohol door het team in de dorpen van Dongeradeel, Franekeradeel en rond en in Appelscha en Sneek.

Buitenpost: diefstal uit auto
Tussen woensdag 21.00 en donderdag 07.30 uur is een radio-cdspeler ontvreemd uit een auto, die geparkeerd stond aan de dr. Wumkesstraat. Men kwam binnen door het slot te forceren. Aangifte is gedaan door een 30-jarige inwoner van Buitenpost.

Appelscha: twee aanhoudingen
Dinsdagochtend zijn twee inwoners van het AZC in Appelscha, beiden 18 jaar, aangehouden. Ze worden verdacht van aanranding/verkrachting in het AZC van twee meisje uit Appelscha, beiden 14 jaar. De verdachten hebben inmiddels een bekennende verklaring afgelegd. Ze worden morgen (vrijdag) voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie werkt met zes rechercheurs aan de zaak.

Damwoude: caravan vernield
Tussen woensdag 20.00 uur en donderdag 08.00 uur is een caravan vernield aan de Vrij Stad. Een raam was afgebroken. Ook werd de onderkant en zijkant beschadigd. Aangifte is gedaan door een 65-jarige inwoner van Damwoude.

Drachten: twee aanhoudingen
Woensdag omstreeks 15.00 uur heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Moezel. Onder leiding van de rechter-commissaris en de officier van justitie een huiszoeking gedaan. Twee personen werden aangehouden op verdenking van de handel en invoer van drugs. Het betreft 28-jarige inwoner van Drachten en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij de huiszoeking werd 326 gram cocaïne aangetroffen.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie