Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beperkte verkoop Euro-consumentenpakketten in supermarkten

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Leidschendam, 31 mei 2001
Supermarkten Beperkte Verkoop Euro-Consumentenpakketten De supermarkten in ons land zullen vanwege de veiligheidsrisico's op beperkte schaal meewerken aan de distributie van de Euro-Consumentenpakketten. Dit schrijft het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel in haar brief aan de leden. Aanstaande maandag op tweede Pinksterdag vergadert de Europese Raad van ministers van Financiën opnieuw over de uitgifte van eurobiljetten voor 1 januari 2002.

Vanwege de veiligheidsrisico's zullen de supermarkten in ons land in de laatste twee weken van dit jaar op beperkte schaal Euro-Consumentenpakketten gaan verkopen. De Euro-Consumentenpakketten bestaande uit euromunten ter waarde van f25,-. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie