Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vignette introduceert applicatie voor financiËle adviseurs

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

VIGNETTE INTRODUCEERT APPLICATIE VOOR FINANCIËLE ADVISEURS

Amsterdam, 31 mei 2001 -Vignette(r) Corporation (Nasdaq: VIGN), leverancier van 'customer-driven' internetapplicaties, brengt de Vignette(r) Financial Advisor Suite op de markt. Dit softwarepakket maakt het voor financiële dienstverleners makkelijk om online relaties op te bouwen en te onderhouden tussen hun financiële adviseurs en klanten.

Vignette heeft de Financial Advisor Suite ontwikkeld samen met Accenture's Global Financial Services afdeling en met de input van toonaangevende financiële dienstverleners. Vignette's Financial Advisor Suite maakt uitgebreide persoonlijke interactie mogelijk tussen adviseurs en klanten van een financiële instelling; deze interacties kunnen bovendien efficiënt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie