Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Productieve dag voor Arrows en Verstappen

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

31
mei
2001

Een productieve dag voor Arrows

Ondanks de sombere voorspellingen, was het vandaag weer een stralende dag in Frankrijk. Het OrangeArrows team kende een productieve dag bij het voortzetten van het testschema met Jos Verstappen en Enrique Bernoldi. Enrique nam vooral de bandentests voor zijn rekening en heeft vanmorgen hiervoor de meeste ronden afgelegd. De lange runs bewezen nuttig te zijn omdat het team uiteindelijk zo vele data van de verschillende compounds kon evalueren die bij de Canadese - en Franse Grand Prix gebruikt gaan worden. Jos heeft zich weer met verschillende aërodynamische aspecten van zijn auto bezig gehouden en werkte met het team aan een set-up voor droog weer condities. Vanmiddag deden zich enkele kleine probleempjes voor, maar terugkijkend op deze drie dagen, is Arrows erg blij met de vooruitgang die ze gemaakt hebben. Jos heeft 77 ronden gereden en is tevreden over het werk dat deze laatste dag verricht is: "Ik had een paar problemen, maar niets serieus. We hebben wat verschillende dingen uitgeprobeerd op de auto. Ik denk dat we enkele nuttige dingen voor Canada geleerd hebben." Het team keert nu terug naar de fabriek om zich te prepareren voor de lange afstandsvlucht voor de Grand Prix van Canada. Er waren tijdens deze testdagen veel gasten bij Arrows. Verschillende mensen van drukkerij Habo DaCosta mochten een kijkje komen nemen en het grootste deel van het VIP team van deze site was ook aanwezig. Marc Gene (BMW Williams) heeft vandaag de snelste tijd laten klokken:
1:14.401. Michael Schumacher, Coulthard, Panis en Trulli reden ook
1:14ers. Jos sloot de dag af met 1:15.379 en Bernoldi met 1:15.872. André Lotterer (Jaguar Racing) sluit de lijst met 1:17.112.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie