Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Andersen breidt groep voor Supply Chain Integration Tax uit

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arthur Andersen
Zoek soortgelijke berichten
Arthur Andersen

Contact: Chris Adams, Partner International Tax, VK + 44 (20) 7438 3389

Victoria Verheul, Public Relations + 31 (10) 880 11 72 Nederland
Claire Dee, Public Relations, VK + 44 (20) 7304 8639

Amsterdam
31 mei 2001

Andersen breidt groep voor Supply Chain Integration Tax uit

Andersen maakt vandaag bekend drie nieuwe partners te hebben geworven voor de groep die zich bezighoudt met de belastingaspecten bij de Supply Chain Integration. De ontwikkelingen binnen de informatietechnologie stellen multinationals in staat om hun bedrijfsvoering op effectieve wijze te centraliseren. Andersen verwacht dat deze trend exponentieel zal groeien vanwege de verhevigde concurrentiedruk: ondernemingen zullen hun leveringsketens en -processen moeten stroomlijnen als ze niet ten onder willen gaan. In dit geheel vormen belastingen een belangrijke te optimaliseren kostenpost.

De drie nieuwe partners, alle afkomstig van Supply Chain binnen Ernst & Young, maken deel uit van een wereldwijde groep binnen Andersen met belangrijke vestigingen in New York, Parijs, Londen en Amsterdam.

* Jeanine DiMaria (USA) heeft uitgebreide branchespecifieke ervaring op het gebied van de Amerikaanse belastingen, US GAAP en operationele implementatie. Zij was een gewaardeerd deskundige in het belastingadviesproces van Ernst &Young en in het projectmanagement en tevens
Date 31 mei 2001
Subject Andersen breidt groep voor Supply Chain Integration Tax uit Page 2 of 2

een van de twee aangewezen projectmanagementtrainers voor de Internationale Belastingadviespraktijk.

* Alex Wijnen (Nederland) droeg zorg voor de koppeling van de diverse servicelijnen betrokken bij projecten gericht op geïntegreerde, belastingeffectieve waardeketens. Hij is zeer ervaren op het gebied van BTW, operationele processen en operationele implementaties, projectmanagement en IT. Tenslotte is hij ook zeer goed ingevoerd in financiële verslaglegging (management accounts, geconsolideerde balansen en nationale wettelijke vereisten, indirecte belasting en jaarrekeningen volgens nationale wetgeving).

* Richard Newby (Verenigd Koninkrijk) is een van de instigatoren geweest van de SCM-poot (Supply Chain Management). Zijn ervaring omvat praktijkontwikkeling, sales & marketing, ontwerp en analyse van technische oplossingen, ontwerp van programmaprocessen en het gehele traject van de ontwikkeling van hulpmiddelen en methoden voor projectmanagement, van haalbaarheidsstudies en ontwerp tot de implementatie.

Andersen is de wereldwijde leider op het gebied van zakelijke dienstverlening. Het biedt geïntegreerde oplossingen vanuit diverse competenties zoals consulting, assurance, tax, corporate finance en in sommige landen legal services. Bij Andersen werken wereldwijd 85.000 mensen in 84 landen. Andersen is frequent benoemd tot beste werkgever door toonaangevende publicaties over de hele wereld, waaronder Fortune. Andersen wordt ook consequent als beste genoemd in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken. Sinds de oprichting in 1913 is een onafgebroken groei gerealiseerd. In het boekjaar 2000 bedroeg de omzet US$8,4 miljard. Meer informatie is ook te verkrijgen op de website:www.andersen.com.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie