Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis MyTrade webwinkel

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Gratis MyTrade webwinkel tot 100 producten! Lancering meest uitgebreide gratis webwinkelabonnement op internet door TakeitNow.

Bilthoven - 31 mei 2001 - Een gratis webwinkel aanmaken met een maximum van 100 producten op Internet? Het kan nu via http://www.MyTrade.nl van TakeitNow. Het is een forse uitbreiding van de bestaande Freeshop-functionaliteit binnen MyTrade. TakeitNow implementeert hiermee het meest ruimhartige beleid met betrekking tot het opzetten van gratis webwinkels op internet binnen Nederland en omstreken. Het is de intentie van TakeitNow dat dit drempelverlagende beleid een extra impuls aan winkeliers en designers gaat geven om MyTrade te gebruiken voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie