Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EVO-Themamiddag over nieuwe geluidseisen in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

EVO-Themamiddag over nieuwe geluidseisen

Donderdag 31 mei organiseert EVO in Hotel Mercure te Nieuwegein een themamiddag over de nieuwe geluidseisen bij het laden en lossen van goederen.

Per 1 december 2001 geldt een nieuwe Piekgeluidenmaatregel. Deze maatregel stelt zeer strenge eisen aan het geluid bij alle laad- en loshandelingen tussen 19.00 en 7.00 uur bij detailhandelhandel en ambachtsbedrijven. Deze nieuwe normen kunnen grote gevolgen hebben voor het Nederlandse bedrijfsleven, de detailhandel, verladers en vervoerders.

Tijdens de themamiddag 'Nieuwe geluidseisen bemoeilijken de logistieke organisatie' besteedt EVO aandacht aan aspecten als de inhoud van de nieuwe wetgeving, de meting van het geluidsniveau, de logistieke gevolgen als u niet aan de nieuwe normen voldoet en samenwerking met gemeenten.

Geïnteresseerden kunnen zich vóór 17 mei aanmelden voor deze themamiddag bij EVO, Astrid van Westenbrugge, telefoon 079 346 7346. De deelnamekosten bedragen 325 gulden (exclusief btw) per deelnemer voor EVO-leden en 375 gulden (exclusief btw) per deelnemer voor niet-leden.

Terug ...

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie