Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: ongeval met letsel in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van donderdagmiddag
16:29 donderdag 31 mei 2001

Roel Hallink, 06-51528156


* Ongeval met letsel

HOOGEVEEN Vanmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A28, net voor de koppeling in de richting van Zwolle. Een 30 jarige automobilist uit Anloo reed op de linker baan. Achter hem reed een 24 jarige automobilist uit Groningen. Door nog onbekende oorzaak is de 24 jarige man achter op de man uit Anloo gereden. Beide mannen zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie lijkt het letsel mee te vallen.


* Diefstal aanhangwagen

RODEN Vanmorgen deed een 51 jarige man uit Roden aangifte van diefstal van een aanhangwagen. De aanhangwagen is gestolen vanaf zijn bedrijventerrein aan de Kanaalstraat. De aanhangwagen is tussen 23 en 28 mei weggenomen. Het gaat om een aanhangwagen van het merk Impex, groen van kleur en voorzien van zwarte kunststoffen spatborden. De waarde van de aanhangwagen is onbekend.


* Diefstal uit auto

BEILEN Gisteren is overdag ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de carpoolplaats aan de Asserweg. Het slot aan de passagierszijde werd vernield. Vermist worden een radio/ cd speler, een handfreeset, de afstandsbediening voor de radio/ cd speler en 2 cds. De radio is keurig uit de auto verwijderd. Het totale schadebedrag is onbekend.

ASSEN De afgelopen dagen is een auto opengebroken aan de Westerbrink. Om binnen te komen is een ruit ingegooid. Uit de auto is een radio/ cd speler weggenomen. Het schadebedrag is onbekend.

EMMEN Voor het voetbalveld SVBO aan de Parklaan is gisteren een auto open gebroken. De portiersloten zijn op nog onbekende wijze geforceerd. Vermist wordt een radio/ cd speler.


* Diefstal strimer

ASSEN In de nacht van 29 op 30 mei is een strimer met verlengsnoer ontvreemd aan de Dreslanden. Het betreft een strimer van het merk Black en Decker. De waarde van de strimer bedraagt F. 150,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie