Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Europese WorkShop eBES

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe Europese WorkShop

Tijdens een bijeenkomst op 23 mei jl. heeft het Europese Standaardisatie Comité, CEN (http://www.cenorm.be/isss), ebXML hoog op de agenda van de nieuwe WorkShop eBES (electronic-business Board for European Standardisation) gezet. De aanwezige Europese bedrijven organisaties benoemden tijdens deze kick-off bijeenkomst de Nederlander Dick Raman tot voorzitter.

Het voornaamste doel van de WorkShop is een centraal punt in Europa te creëren dat zich richt op de nieuwste technologieën m.b.t. de elektronische uitwisseling van bedrijfsgegevens. De WorkShop zal de Europese visie in de mondiale discussie vertegenwoordigen, inclusief de behoefte aan multi-linguïstische en multi-culturele aanpak van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie