Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wetsvoorstel elektronische handtekening naar de Kamer

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Wetsvoorstel elektronische handtekening naar de Kamer

Een belangrijke stap op weg naar vertrouwen in elektronisch zakendoen is gezet met het indienen van het wetsvoorstel elektronische handtekeningen bij de Tweede Kamer.

Dit wetsvoorstel is opgesteld ter implementatie en strekt tot uitvoering van de Europese richtlijn betreffende een gemeenschappelijk kader voor elektronische handtekeningen. Het regelt daartoe de rechtsgevolgen van elektronische handtekeningen waaronder de gelijkstelling van elektronische handtekeningen aan handgeschreven handtekeningen op papier. De richtlijn beoogt het gebruik van elektronische handtekeningen te vergemakkelijken en het wetsvoorstel zorgt voor de wettelijke erkenning. Door het bieden van rechtszekerheid over de juridische status ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie