Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie pensioenaanbevelingen van pensioenoverleg

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Reïntegratie en pensioen
Op 17 mei heeft de Stichting van de Arbeid de geactualiseerde pensioenaanbevelingen ten behoeve van het decentrale pensioenoverleg voor de komende jaren gepresenteerd. Belangrijke onderdelen van de aanbevelingen zijn oproepen tot verdere kostenbeheersing, doorzetten van flexibilisering en individualisering van pensioenregelingen en de witte vlekken verder verkleinen.

In 1997 was al een pakket van met elkaar samenhangende aanbevelingen gericht op vernieuwing van pensioenregelingen in combinatie met beheersing van de pensioenlasten opgesteld. Mede vanwege het ontwerp-SER-advies Nieuwe Pensioenwet (zie elders in dit blad) en het binnenkort aflopende convenant over arbeidspensioenen waarin de aanbevelingen waren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie