Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verbondslid krijgt de eerste Europluim

Datum nieuwsfeit: 31-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Verbondslid krijgt de eerste Europluim

De voorzitter van het Europees Parlement, mevrouw Nicole Fontaine, heeft op 22 mei uit naam van de Consumentenbond officieel de eerste Europluim uitgereikt aan Sterpolis verzekeringen. De Consumentenbond wil laten zien dat er ook ondernemingen zijn die positief inspelen op de invoering van de euro.

De Consumentenbond reikt de Pluim uit aan een bedrijf dat zeer goed omgaat met de overgang van de lokale munt naar de euro. De prijs is uitgereikt aan Sterpolis omdat het op een correcte wijze omgaat met de invoering van de euro door de premies en dekkingen consequent in het voordeel van de klant af te ronden. Premies worden naar beneden afgerond, de dekkingen worden naar boven afgerond. Dit betekent voor de klant een dubbel Eurovoordeel, dat al in 2001 ingaat.

Het Verbond is zeer verguld dat juist een van haar leden de prijs heeft gekregen. Het geeft een positief signaal uit voor de gehele branche.

Bondig, 31 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie