Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mensenrechten ernstig geschonden in Russische Federatie

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amnesty International

Persbericht Amsterdam, 01-06-2001

Russische Federatie
Mensenrechten ernstig geschonden in Russische Federatie - Amnesty vraagt minister Van Aartsen verdwijning Adam Abubakarov aan te kaarten

De mensenrechtensituatie in de Russische Federatie blijft ernstig, zegt Amnesty International aan de vooravond van het bezoek van Koningin Beatrix aan het land. De organisatie vraagt minister van Aartsen van Buitenlandse Zaken specifiek naar de lotgevallen van de 17-jarige Tsjetsjeen Adam Abubakarov te informeren, teneinde informatie over zijn verblijfsplaats en gezondheid te verkrijgen.

Amnesty International Nederland voert sinds 5 mei intensief actie voor Adam Abubakarov. Meer dan 10.000 Nederlanders hebben een SMS-bericht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie