Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gehandicapten positief over website belastingdienst

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Financien
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: GEHANDICAPTEN POSITIEF OVER WEBSITE BELASTINGDIENSTPersberichtnr.


01/156


Den Haag

31 mei 2001

GEHANDICAPTEN POSITIEF OVER WEBSITE BELASTINGDIENST

Vrijdag 1 juni aanstaande bieden de ambassadeurs van het project Drempels weg staatssecretaris Wouter Bos van het ministerie van Financiën een rapport aan over de bruikbaarheid voor gehandicapten van websites van financiële dienstverleners. De ambassadeurs van bovenstaand project hebben onderzoek verricht naar de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Van de ruim 20 onderzochte websites is de website van de belastingdienst als meest gebruiksvriendelijke naar voren gekomen.

Het rapport wordt overhandigd in het bijzijn van staatssecretaris Margo Vliegenthart van VWS die het initiatief genomen heeft tot Drempels weg. Verder is de directeur-generaal Belastingdienst Jenny Thunnissen aanwezig.

De presentatie van het rapport vindt plaats op 1 juni om 13.00 uur in het ministerie van Financiën. (Korte Voorhout 7, Den Haag).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie