Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helpdesk Schizofrenie en Psychose krijgt nieuw gezicht

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HELPDESK SCHIZOFRENIE EN PSYCHOSE KRIJGT NIEUW GEZICHT

ROTTERDAM, 1-06-2001 - Na maanden van voorbereiding en testen achter de schermen is de Helpdesk Schizofrenie en Psychose vanaf vandaag voorzien van een nieuw gezicht. De lay-out is grondig onder handen genomen, waardoor de website prettiger oogt, een betere navigatie heeft en in de toekomst gemakkelijker is aan te passen.

De vormgeving van de website is vanaf het begin een wat ondergeschoven kindje geweest, omdat de initiatiefnemers zich wilden concentreren op de inhoud. Maar met een groei naar meer dan 2.000 pagina's werd steeds minder inzichtelijk wat de website allemaal te bieden had. De nieuwe voordeurpagina maakt overbodige klikken echter overbodig. De pagina biedt directe ingangen naar de belangrijkste bestanden, maar biedt ook direct een zoekmachine waar bezoekers elke gewenste zoektekst kunnen ingeven.

Aan de totale Helpdesk werken inmiddels zo'n 15 mensen mee, onder wie leden van Ypsilon en van Anoiksis. Ook Janssen-Cilag is bij het project betrokken en draagt een groot deel van de kosten.

Voor meer informatie:
Helpdesk Schizofrenie en Psychose.
Bert Stavenuiter
tel 0251-272345
(redschz@ypsilon.org)
www.ypsilon.org/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie