Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tussenstand tvbabe of the year 2001 verkiezing

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
tvbabes.nl

01-06-2001


TUSSENSTAND TVBABE OF THE YEAR 2001 VERKIEZING

Iedere keer als een bezoeker van de website www.tvbabes.nl op zijn of haar favoriete tvbabe klikt, worden deze hits bijgehouden. Vandaag presenteert tvbabes.nl de tussenstand. Dit zijn in willekeurige volgorde de vijf dames die op dit moment het populairst zijn onder de bezoekers van www.tvbabes.nl.


-Tanja Jess
Tanja stond heel uitgebreid in de Playboy, stond op de planken in Boyband en wil nu zelf een CD maken.


-Katja Schuurman
Deze koningin van de schnabbels scoort altijd goed.


-Sacha de Boer
NOS nieuwslezeres Sacha de Boer is razend populair. Enkele weken geleden werd zij door de bezoekers van tvbabes.nl gebombardeerd tot populairste newsbabe.


-Georgina Verbaan
Multimediababe: film, serie, single.


-Froukje de Both
De winnares van 1999 doet opnieuw een gooi naar de hoofdprijs van dit jaar. Froukje stond onlangs in de ZSM met een adembenemende fotoreportage.

Dit is zoals gezegd de tussenstand, er kan nog van alles gebeuren. De uiteindelijke winnares krijgt de tvbabe of the Year Award 2001. Deze prijs wordt in december uitgereikt.

Winnaars uit het verleden waren Froukje de Both (1999) en Danielle Overgaag (2000).
Meer info op www.tvbabes.nl

Op de bekende site www.tvbabes.nl staan de biografieen en foto's van meer dan 500 tv-presentatrices en soapactrices, en de laatste nieuwsberichten uit omroepland. De site trekt ongeveer 6000 bezoekers per dag. In april kreeg de website een zusje op televisie: Yorin zond 7 afleveringen uit van het TV programma "tvbabes".

======
Voor meer informatie: (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie