Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling Tijd in Beweging in Stadhuis Utrecht

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

WETHOUDER VERHULST OPENT TENTOONSTELLING "TIJD IN BEWEGING"

Op vrijdag 1 juni om 16.00 uur opent wethouder L.J. Verhulst de tentoonstelling "Tijd in Beweging" in de grote hal van het Stadhuis Utrecht. Deze tentoonstelling is samengesteld door leerlingen van het St. Gregoriuscollege. Het gaat om een documentair onderzoeksproject, waarbij leerlingen zich hebben verdiept in de reactie van het publiek op tekens in de openbare ruimte.

De leerlingen hebben een ontwerp gemaakt voor 9 logo's, rondom de thema's 'Tijd' en 'Beweging'. Deze logo's zijn enige tijd op verschillende plekken in de binnenstad op straat aangebracht. De leerlingen hebben geregistreerd wat de reactie van de voorbijgangers op de aangebrachte logo's was. Deze reacties zijn op foto's vastgelegd. Op de tentoonstelling zijn zowel de logo's (als tegelontwerp) alsook de foto's met de reactie van voorbijgangers te zien. Het project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Fonds Sociale Integratie.

De tentoonstelling is te bezichtigen in het Stadhuis Utrecht van zaterdag 2 juni tot en met donderdag 14 juni. Het Stadhuis is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, donderdags tot 21.00 uur en zaterdags van 11.00 tot 15.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie