Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trett Consulting opent trainingcentrum

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Trett Consulting opent trainingcentrum

Datum: 01 juni 2001

Trett Consulting is een erkend toonaangevend bedrijf voor commerciele dienstverlening en contractaangelegenheden, zowel op technisch als op juridisch gebied binnen de constructie- en engineeringsbranche.

Voor een efficiente afhandeling van complexe problemen is een uitzonderlijke deskundigheid vereist. Er is een ordelijke geest voor nodig om een gestructureerd plan te kunnen formuleren voor het verzamelen en beheren van grote hoeveelheden projectinformatie.

Bij Trett Consulting zijn teams van specialisten werkzaam, die zijn samengesteld uit hooggekwalificeerde en ervaren professionals, die beschikken over een ruime, wereldwijde ervaring. Naast hun speciale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie