Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: Smaakinnovatie van kaas met wilde bacterie

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

vr 01-06-01 ROL VAN 'WILDE' MELKZUURBACTERIEN BIJ DE SMAAKINNOVATIE VAN KAAS


tijd 16:00 uur
adres Aula, Gen. Foulkesweg 1, Wageningen
onderwerp Promotie mw. Eman Hussien El-Sayed Ayad, Egypte
titel Characterisation of lactococci isolated from natural niches and their role in flavour formation of cheese
promotor(en): prof.dr. J.T.M. Wouters (zuivelkunde) (co)promotor(en): Dr. G. Smit (NIZO food research, Ede)
informatie: Stafafdeling Communicatie, Gert van Maanen, tel. 0317-485003
Melkzuurbacterien spelen een belangrijke rol bij de fermentatie en conservering van voedingsmiddelen. Bovendien zorgen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie