Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adriaan Nette en De kunst van het werkplaatswandelen

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HET KUNSTSTATION PRESENTEERT :

ADRIAAN NETTE en 'De kunst van het werkplaatswandelen'

Adriaan Nette laat 'oude' werkstukken zien die met bewegen en wandelen te maken hebben en waarin uitgangspunten voor het vervolg van de avond worden aangereikt. De bezoekers kunnen vervolgens zelf hun reis invullen aan de hand van een zevental criteria van het manifest 'De kunst van het wandelen', een productie van het Bureau voor Zintuiglijke Ondernemingen uit Den Haag waarvan Nette de directeur is. Het gaat bij het wandelen om de stijl, de condities waaronder gewandeld wordt, de structuur, de stelling, het doel van het wandelen, de voorstelling en de methodiek.

Wandelen is volgens Nette 'uitdrukken': tonen wie je bent en waarmee je bezig bent, hoe en waarom, vanwaar en waarheen, en in welke stemming. Wie haast heeft loopt anders dan wie ontspannen kuiert, ijsberen ziet er weer anders uit dan boodschappen sjouwen na een dag hard werken. Flaneren is zien en gezien worden, een stiekemerd trippelt anders dan een mannequin die de catwalk loopt.

'De kunst van het werkplaatswandelen' vindt plaats op 1 juni in het Kunststation te Leerdam. Het begint om 19.30 uur, kosten fl. 17,50 incl. eten voor onderweg, info en reserveren (gewenst) op (kunststation@wish.net) of 0345.615700.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie