Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: auto over de kop in Pesse

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van Vrijdagmorgen 01 juni 2001
09:32 vrijdag 1 juni 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Bert Peters verzorgt het komende weekeinde de persvoorlichting tot dinsdagmorgen 5 juni 08.00 uur

Pesse, ongeval met letsel
Gistermiddag omstreeks 17.45 uur, reed een 34-jarige vrouw uit Pesse over de Beilerstraat waar zij op voor haar onverklaarbare wijze met de rechterwielen in de berm van de weg terecht kwam. Daar schampte zij een boom waarna zij met de auto over de kop sloeg. Zij kon zelf uit haar auto klimmen en wist haar beide kinderen ( 5-jarige jongen en 3-jarig meisje) uit de kinderzitjes te krijgen. Moeder en kinderen werden met onbekend letsel naar het Bethesdaziekenhuis overgebracht.

Assen, ongeval met letsel
Reed gisteravond een 38-jarige man uit Scheemda met zijn auto over de Witterzomer en in een bocht verloor hij de macht over het stuur. Negentig meter verder kwam hij op een gazon van een woning tot stilstand. Hij werd met onbekend letsel naar het WZA overgebracht waar hem een bloedproef werd afgenomen. Verwondingen leken mee te vallen, hij bleef voor observatie in het ziekenhuis. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Emmen, hardleerse automobilist
Kwam gistermiddag een melding dat een dronken man in zijn bedrijfsauto probeerde weg te rijden op de Wenning in het centrum van Emmen. Bij aankomst zagen agenten dat de man in de auto zat die naast de vakken geparkeerd stond. Hij maakte op de agenten een dronken indruk. Een blaastest wees uit dat hij meer dan 0,5 promille alcohol in zijn bloed had waarop hij een rijverbod kreeg. Terwijl dit rijverbod werd uitgeschreven startte de man uit Coevorden de auto en reed hard achteruit waar op dat moment winkelend publiek liep. Er werden geen mensen geraakt. Een agent sprintte naar de auto en wist de bestuurder uit de auto te krijgen waarna de hevig tegenstribbelende man in de boeien werd geslagen. Op het bureau probeerde hij agenten te slaan. Op het bureau werd een alcoholpromillage van 1,8 vastgesteld. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Zijn auto bleek niet verzekerd te zijn waarvoor hij ook een proces-verbaal kreeg.

Zuidlaren, woninginbraak
Werd gisternacht ingebroken in een woning aan de Slaiten. Via een geforceerd raam kwam men binnen waarna de videorecorder en sieraden werden weggenomen.

Assen, brand in garage
Brak gisteravond brand uit in een loods aan de Ten Catestraat. Deze loods werd gebruikt door een garagebedrijf. Er stonden twee autos in de garage. Korte tijd later had de brandweer de brand onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet bekend evenals de omvang van de schade. In verband met de mogelijke aanwezigheid van asbestresten werd een gedeelte van de straat afgezet.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie